lindeskolan_logo

 Elevkåren

Elevkåren

Varför en elevkår?

Vårt syfte är att jobba mot en roligare skoltid för eleverna genom att anordna olika skolaktiviteter, men även hålla kontakt med skolledningen för att förbättra elevernas förutsättningar.

 

Som en del av kontakten med skolledningen har vi regelbundet möten med skolans gymnasiechef, Staffan Hörnberg.

Vad gör elevkåren?

Lindeskolans Elevkår jobbar på skolan för att ge våra medlemmar, eleverna, en roligare och mer givande skoltid. Medlemmarna representeras av styrelsen. Elevkåren är en självständig förening av elever, för elever som styrs av medlemmarna där skolledning eller lärare inte har rätt att påverka vårt arbete.


Elevkåren har en regelbunden kontakt med skolledningen där styrelsen får vara med och ta del av information gällande skolan samt vara med och påverka vissa beslut. Vi i styrelsen kan också föra fram förslag från medlemmarna på vad som anses kunna förbättras på skolan. Elevkåren ska finnas för att alla elever ska känna att de har en möjlighet att påverka sin skolgång.

För att göra skolgången lite roligare för eleverna anordnar elevkåren många roliga evenemang. Vi jobbar mot att kunna utföra så mycket som möjligt under skolåret för att fylla skolgången med mer än bara plugg. Årligen anordnar vi en inspark för alla ettor, en julklappsjakt innan jullovet, allahjärtansdag- event samt en påskjakt som alla medlemmar får chansen att delta i.

För att elevkåren skall kunna driva sin verksamhet behövs medlemmar. Dessa medlemmar får förmåner i form av rabatter eller exklusiva event, de får vara med och påverka sin skolgång samt att man får ta del av den gemenskap som en elevkår innebär. Att vara medlem kostar ingenting och du har som medlem inga skyldigheter till att delta på möten eller event, utan medlemskapet innebär endast möjligheter!

Enklast blir man medlem genom att kontakta Lindeskolans elevkår på Lindeskolanselevkar på instagram, eller helt enkelt själv skriva in sig via länken:

http://ebas.gymnasiet.sverigeselevkarer.se/signups/index/329

Kontakt


elevkoren.lsk@utb.lindesberg.se


Elevkårens styrelse

Ordförande:

Elsa Eremo, NA23


Vice Ordförande:

Molly Gustafsson, TE23

 

Kassör/Ekonomiansvarig: Esmeralda Pålerud, EK22b

 

Sekreterare:

Maja Skagerlund, EK22b

 

Pr-ansvarig:

Tuvalie Hegefors, TE23

 

Sponsoransvarig

Voldemars Lasmanis, , TE22

 

Ledamot

Simon Svensson, NA23

 

Ledamot

Sebastian Thuring Nilsson, TE23

 

Eventansvarig:

Juan Cheikho, TE23

Kontakt

Lindeskolan
Lindesbergs kommun
Nyborgsgatan
711 34 LINDESBERG

0581-810 00
lindeskolan@lindesberg.se

 

 

Följ oss

följ_oss_på_fb
följ_oss_på_insta