Elevkåren

Varför en elevkår?

Vårt syfte är att jobba mot en roligare skoltid för eleverna genom att anordna olika skolaktiviteter, men även hålla kontakt med skolledningen för att förbättra elevernas förutsättningar.

Som en del av kontakten med skolledningen har vi regelbundet möten med skolans gymnasiechef, Staffan Hörnberg.

Vad gör elevkåren?

Lindeskolans Elevkår jobbar på skolan för att ge våra medlemmar, eleverna, en mer givande och en roligare skoltid. Medlemmarna representeras av styrelsen som i dagsläget bstår av fem tredjeårselever.

Elevkåren har en regelbunden kontakt med skolledningen där styrelsen får vara med och ta del av information gällande skolan samt vara med och påverka vissa beslut, samt ge förlag på vad som kan förbättras. Elevkåren ska finnas för att alla elever ska känna att de har en möjlighet att påverka sin skolgång.

För att göra skolgången lite roligare för eleverna anårdnar elevkåren många roliga evenemang. Det anordnas årligen en inspark för alla ettor, en julklappsjakt innan jullovet, allahjärtansdag- event samt en påskjakt.

För att Elevkåren skall kunna driva sin verksamhet behövs medlemmar. Dessa medlemmar får förmåer i form av rabbater eller exklusiva event, de får vara med och påverka sin skolgång samt att man får ta del av den gemenskap

Elevkåren är med att bygga upp på skolan. Att vara medlem kostar inget och du har som medlem inga skyldigheter till att delta på möten eller event.

Enklast blir man medlem genom att kontakta Lindeskolans Elevkår på Facebook eller indeskolanselevkar på instagram, eller helt enkelt själv skriva in sig via länken:

lindeskolanselevkar@outlook.com

Elevkårens styrelse