lindeskolan_logo

Nu fungerar Sjukanmälan via Schoolsoft

Vi har haft temporära problem med Schoolsoft men nu fungerar allt igen och du som vårdnadshavare kan logga och se din ungdoms kursplanering, närvaro, och göra sjukanmälan.

Här är länken till Lindeskolans Schoolsoft:

https://sms.schoolsoft.se/lindesberg

Vårdnadshavare loggar in med BankID/mobilt BankID
Första inloggningen sker från dator eller webbläsare på mobilen. Därefter kryssar man i ”åtkomst från app” under sin profil och kan då ladda ner SchoolSoft-appen och logga in där.

Här finner du instruktionsfilmer:

https://lindeskolan.se/forelever/schoolsoftsupport.html


Om Schoolsoft

SchoolSoft är en lärplattform - ett system som ger en samlad inblick i barnens skolvärld. Det gör det lättare att vara en engagerad förälder. På ämnessidorna finns läxor, prov och planeringar för elever. En förenkling och ett stöd för alla helt enkelt. Du kan lätt se ditt barns schema och få alla förändringar i vår app.

Närvaro

Via appen är det lätt för föräldrarna att föranmäla sitt barn, och läraren ser det direkt när hen tar närvaron.

 

Meddelanden och nyheter på Schoolsoft

Det är enkelt för skolan att informera om elevens vardag och en tät dialog ger föräldrarna bättre möjlighet att följa sitt barns utveckling.

Planering av undervisningen

Lärarna kan ha all sin planering samlad i SchoolSoft och välja mellan att jobba med lektionsplanering, veckoplanering eller en grövre planering som sträcker sig över läsåret. Elever och föräldrar ser enkelt vad som planeras i de olika ämnena.

Kontakt

Lindeskolan
Lindesbergs kommun
Nyborgsgatan
711 34 LINDESBERG

0581-810 00
lindeskolan@lindesberg.se

 

 

Följ oss

följ_oss_på_fb
följ_oss_på_insta