Kulinaren Dagens rätt

Vi vill härmed meddela att Kulinaren lunch är stängt för denna termin, vi vill passa på att tacka alla som kommer och äter av den goda maten och önskar härmed en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Kafeterian är öppen som vanligt, med goda mackor och kaffe!

Mvh Ann-Louise och Göran

Kulinaren välkomnar med glädje nu externa gäster!!

Lunch

Vi ber att få hälsa Er välkomna till att äta på Kulinaren, men det går även bra att boka matlåda för att ta med. Beställ låda på antingen 0581-813 31 eller på kulinaren@lindesberg.se, det går givetvis att göra en beställning för flera dagar direkt. I er beställning är det bra att ni anger när ni avser att hämta maten.

Vecka 50-1

öppettider: kl 11:15-13:00
pris: 65 kronor,
eller häfte 600kr/10 kuponger

Bordsbeställning på tel: 0581-813 31

Stängt.

Stängt.

Vegetariskt alternativ alla dagar

Hjärtligt välkommen!

I Kulinaren ansvarar elever från Restaurang - och livsmedelsprogrammet delvis för tillagning och servering av mat.

Kulinaren är nu öppen för sittande lunchgäster. Som gäst går man direkt in till matsalen via balkongdörren till vänster om huvudentrén, följ anvisningarna.

Ett häfte med 10 lunchkuponger kostar 600kr och en lunch (swish) 65kr.

En person ur personalen eller från eleverna kommer att möta upp inne i matsalen för att ta emot betalning innan man sätter sig till bords.

Det går fortsatt att beställa matlådor och beställning sker före 11.00

Mejla till kulinaren@lindesberg.se