Kulinaren Dagens rätt

OBS! Kulinaren är för tillfället pga covid-restriktioner endast öppen för skolans personal och elever. Externa gäster ber vi om ursäkt och uppmanar att kolla läget igen om några veckor.

Vi ber att få hälsa Er välkomna till att äta på Kulinaren, men det går även bra att boka matlåda för att ta med. Beställ låda på antingen 0581-813 31 eller på kulinaren@lindesberg.se, det går givetvis att göra en beställning för flera dagar direkt. I er beställning är det bra att ni anger när ni avser att hämta maten.

öppettider: kl 11:15-13:00
pris: 65 kronor,
eller häfte 600kr/10 kuponger

Bordsbeställning på tel: 0581-813 31

Chili con carne med ris.

Veg Chili con carne med ris.

Raggmunk med stekt fläsk.

Veg Raggmunk med rårörda lingon.

Fisklasagne.

Veg Pizza.

Porterstek med gräddsås.

Veg Morots och halloumibiffar.

Baconlindade örtfyllda kycklingrullader.

Veg Fyllda auberginerullar med tomatsås

Vegetariskt alternativ alla dagar

Hjärtligt välkommen!

I Kulinaren ansvarar elever från Restaurang - och livsmedelsprogrammet delvis för tillagning och servering av mat.

Kulinaren är nu öppen för sittande lunchgäster. Som gäst går man direkt in till matsalen via balkongdörren till vänster om huvudentrén, följ anvisningarna. För att minska antal personer till cafét sker betalning av lunch endast via förköpta lunchkuponger alternativt swish på plats.

Ett häfte med 10 lunchkuponger kostar 600kr och en lunch (swish) 65kr.

En person ur personalen eller från eleverna kommer att möta upp inne i matsalen för att ta emot betalning innan man sätter sig till bords.

Det går fortsatt att beställa matlådor och beställning sker före 11.00

Mejla till kulinaren@lindesberg.se