lindeskolan_logo

Ansökan till Handbolls­gymnasiet och prova-på-dag

Ansökningssidan till NIU/RIG Handboll har nu öppnat för de som ska börja i årskurs 1 höstterminen 2022. Sista ansökningsdag är till Lindeskolan program 15 februari. Du måste dessutom söka Handbollgymnasiet på ansokan.svenskhandboll.se senast 1 december.

VÄLKOMMEN TILL PROVA-PÅ-DAG PÅ HANDBOLLGYMNASIET I LINDESBERG

Fredag 12 nov 2021 kl 08.45-16.00.

Här inbjuds du som är intresserad av Handbollsgymnasiet i Lindesberg till en prova-på-dag. Du och din målsman får besöka skolan samt få information om gymnasieskolan Lindeskolan och handbollsgymnasiet som drivs i samarbete mellan Lindesbergs kommun och handbollsföreningen LIF Lindesberg.

Prova på dagen är till för dig som har funderingar på att söka handbollgymnasiet och idrottscollege på Lindeskolan. Under dagen kommer vi att ha information om handbollgymnasiet, idrottscollege och övriga skolan. Du kommer också att få prova på praktisk träning. (handboll) samt att se vårt elevboende på skolområdet.

Dagen startar kl 08:45 med frukost tillsammans med andra idrottselever som går på idrottscollege. Ungdomarna bjuder vi på lunch. (ej vårdnadshavare och andra).

Anmälan till prova på dagen senast 4/11 med epost till: mickael.martinsson@lindesberg.se

Tala om hur många som kommer och om ni önskar vegetarisk kost eller annan specialkost. Detaljerat program sänds ut via e post till er som anmält er.

Sista ansökningsdag till Handbollsgymnasiet är den 1 dec.

Frågor och upplysningar:

Mikael Martinsson Idrottscollege ansvarig 070-3109243.

Micael Nelson Instruktör 070-2894997

Kontakt

Lindeskolan
Lindesbergs kommun
Nyborgsgatan
711 34 LINDESBERG

0581-810 00
lindeskolan@lindesberg.se

 

 

Följ oss

följ_oss_på_fb
följ_oss_på_insta