Vill du jobba på Lindeskolan?

Lindeskolan är en gymnasieskola med ca 1100 elever fördelat på 12 nationella program, IM program samt gymnasiesärskola. Lindeskolan har även ett Idrottscollege som erbjuder idrotter som judo, fotboll, handboll, rytmisk gymnastik, ishockey och volleyboll m.fl. Vi har en fin stämning på skolan där både elever och lärare trivs vilket också bekräftades vid skolinspektionens stora tillsyn hösten 2016. Lindeskolan erhöll inte en enda anmärkning. Om du gillar att arbeta i en organisation på väg framåt med tydliga mål och driv då har du hittat rätt.

SYV, Studie- och yrkesvägledare

Sök jobbet senast: 14 januari 2019

Anställningsform: Heltid, Tillsvidare

Lön:Fast månads- vecko- eller timlön |

ARBETSUPPGIFTER Den utannonserade tjänsten innefattar studie- och yrkesvägledning för elever vid Lindeskolan. Som studie- och yrkesvägledare kommer du att ingå i ett härligt team av duktiga medarbetare. Du kommer att arbeta nära elever, lärare, elevhälsopersonal och skolledning med fokus på att motivera, vägleda och informera elever om olika studie- och yrkesmöjligheter. I rollen ingår även att möta kommande elever i deras val av gymnasieprogram.

länk till annons på arbetsförmedlingen.se