Translate site

RL logga

Restaurang-och livsmedelsprogrammet

Restaurang- och livsemedelsprogrammet är ett yrkesprogram som kan passa dig som tycker om att laga och servera mat, möta människor, ta ansvar och samarbeta.

Utbildningen är en ingång till en fantastisk bransch som befinner sig i ständig utveckling och där de som arbetar i branschen får möjligheten att utvecklas i samma takt. Oavsett om du brinner för matlagning eller restauranglivet.

Karriärmöjligheterna är i det närmaste oändliga och slutar inte vid självklara yrken som kock eller servitör– de innefattar allt från kallskänka till restaurangchef. Och branschen växer så det knakar – både i Sverige och internationellt. Var man än befinner sig i världen finns det jobb.

En stor del av karaktärsämnena är förlagda till Lindeskolans utbildningsrestaurang Kulinaren.

Läs mer i programbladet.

Uppdaterad: 2018-11-14 

LSK logga

Kontakt

Rektor
Per Wernborg
0581-813 17, 070-695 13 17

Programsamordnare
Pierre Fell
0581-813 25