Studentboende

Lindeskolans elevhem erbjuder boende till Idrottscollegeelever samt uthyrning till föreningar under sommarloven. Så här fint ligger vår skola och elevhemmen:

Elevboende Modul

Detta strandnära boende består av 14 rum med egen ingång, toalett och dusch. Rummen är inredda med köksdel. I byggnaden finns även en tvättstuga för eleverna. Boendet har en härlig sjöutsikt.

Elevhemmet

I direkt anslutning till Lindeskolan finns ett fräscht elevhem med 33 rum fördelat på två plan. På varje plan finns stort gemensamt kök och uppehållsrum. Rummen är möblerade och innehåller micro, kylskåp och en stor toalett och dusch. Två tvättstugor finns på nedre plan. Båda boendena har ett fantastiskt läge inom skolområdet med utsikt över Lindesjön och Lindesberg.

Våra elevboendet ligger i direkt anslutning till Lindesberg Arena och dess fina idrottslokaler. Elevhemmen och hela skolområdet ligger 3 min från Lindesberg centrum.

Lindesberg Arena Idrott

Intresserad av Idrottscollege eller träningsläger i Lindesberg? Se filmen och avgör själv.

Uppdaterad: 2018-10-09