Studentboende att hyra för läger

Ordna läger i Lindesberg under sommarlovet
(15 juni – 5 augusti)

Lindeskolan erbjuder Idrottsföreningar/kulturföreningar/ideella föreningar att hyra våra fräscha moderna elevboenden under sommarlovet.

Lindesberg Arena och Lindeskolans elevboende är vackra nybyggda lokaler som ligger vackert utmed Lindesjön och med närhet till Lindesbergs centrum. Det är enkelt att ta sig hit, med buss, bil och tåg. Och när du är här får du tillgång till promenadstråk i grön och lummig miljö utmed vattnet. I den livfulla Arenan finns idrottshallar, bowling, restaurang, bar, konferens, bokningsbara hallar och event. Lokalerna och omgivningarna är perfekta för idrottsläger och föreningsliv.

Boende

Boende i Lindeskolans elevhem med 33 rum. 1 – 4 bäddar per rum.

Kostnad per natt

• 4 bäddsrum 225:-/bädd
  • 3 bäddsrum 225:-/bädd
  • 2 bäddsrum 250:- /bädd
  • Enkelrum 275:-

Rummen är möblerade med enkelsängar i våningar med under och översäng. Varje rum har eget badrum med dusch, micro och vattenkokare. Trådlöst Wi-fi finns och ingår. Städning ingår ej. Hyresgästen återställer boendet till ursprungligt skick. Städutrustning finns i uppehållsrummet. Täcken och kuddar finns i rummen, lakan och handdukar medtages av hyresgästen.

Gemensamma utrymmen:

• 2 kök på varje plan, totalt 4 kök
  • 2 uppehållsrum/tv rum
  • 2 tvättstugor

Tillgång till dessa ingår vid hyra.

Måltider

Möjlighet finns att boka till måltider. Maila erik.baak@lindesberg.se för mer information och offert. Matbutiker, restauranger, pizzerior, buss- och tågstation finns inom promenadavstånd ca 500m bort.

Anläggningar att hyra/nyttja

• Lindesberg Arena/bowling, klättervägg, idrottshallar 2 st 40X20m, gymnastik o danslokaler, 100m bort.
  • Energikällan badhus äventyrsbad, 25 meters bassäng, hopptorn 3 m + trampolin, 500m bort.
  • Golfbanan 18 hålsbana i skön skogsterräng, minigolfbana, Paddeltennis bana. 2,5km bort.
  • Fritidsbyn (fotboll) 2 km bort
  • Nära till skog och vatten. Vandringsled runt sjöarna. Sjöläge, 50m till vattnet. Fiskemöjligheter.
  • Utegym, klättersvamp.

Välkommen med er intresseanmälan så kontaktar vi er!

Datum för incheckning
Datum för utcheckning