BEL-priset

Sparbanksstiftelsen Bergslagen har inrättat stipendier för elever på Lindeskolan, BEL-priset, Bra Elever på Lindeskolan.

Med stipendierna vill Sparbanksstiftelsen skapa en positiv publicitet kring Lindeskolan och uppmuntra elever som gör en positiv insats.

Man har beslutat att inrätta två kategorier stipendier:

• Ett stipendium för en elev i någon årskurs som har utmärkt sig genom att ha synliggjort skolan på ett påtagligt positivt sätt.
  • Stipendier till elever i åk 3, ett per program, till elever som har utmärkt sig för att vara speciellt positiva, ambitiösa och duktiga i sina studier samt är goda representanter för sitt program.

Stipendierna är på 10 000 kr vardera och utdelas tills vidare en gång per år.

BEL-priset 2017

Under festliga former delades under onsdagen den 15 november BEL-priset ut på Lindeskolan för tionde året i rad. Cecilia Jeffner bankdirektör på Bergslagens sparbank, Kerstin Åkerstedt och Bengt Svensson från Sparbanksstiftelsen fanns på plats för att dela ut priserna.

Uppdaterad: 2018-09-10