”Mod är en muskel, som du kan träna upp!”

Onsdag 26/9 gästas Lindeskolan av Johannes Hansen, en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare. Över 150 000 personer har sett honom på scen. TV4, Viasat, Swedbank, Ung Cancer, och Electrolux Home anlitar Johannes Hansen för att utmana chefer och medarbetare. Sveriges gymnasieskolor och universitet använder honom för att inspirera sina studenter till att våga ta steget ut i arbetslivet. Föreläsningen ingår som en del i Lindeskolans program för utveckling av självtillit, självmedkänsla och det egna ledarskapet. Alla elever och personal är inbjudna till inspirationsföreläsningen, dessutom erbjuder vi 200 fria platser till politiker, chefer, rektorer, lärare och personal inom förvaltningen i Lindesbergs kommun. Gå in och anmäl dig via LinNet. Det är först till kvarn som gäller.

Uppdaterad: 2018-09-17