Schema

Visning av scheman i WebUntis

Med hjälp av programmet WebUntis kan alla titta på Lindeskolans scheman för klasser och lärare eftersom det inte krävs någon inloggning. Det enda man behöver ange är Lindesberg_LS som skolans namn (se bild nedan).

Schemat i WebUntis visas veckovis och man måste använda kalendern i vänsterkanten för att bläddra sig fram till aktuellt datum.

Visning av scheman i Dexter

Dexter är en Internetlösning för grundskolan och gymnasiet. Med Dexters hjälp kommer du som elev, förälder eller lärare se schema, klasslistor, studieplaner, frånvaro mm som berör den grupp som du tillhör. Du som är vårdnadshavare kan ansöka om ett konto i Dexter genom menyn Kontohantering i Dexter. Informa-tionen är skyddad och begränsad så att du endast ser det som berör dig.

Uppdaterad: 2014-02-14