Lindeskolans Karneval 2018

Torsdag den 7e juni rullar återigen ett kilometerlångt tåg fyllt med kalas, glädje och humor genom Lindesbergs gator. Rio! Venedig! Lindesberg! Välkommen på karnevalernas karneval!

• Varje avslutningsklass deltar med ett ekipage, bredd max 2m.
  • Ekipaget har ett väl synligt plakat med klassens namn på.
  • Material till plakat kommer finnas tillgängligt i B15 klockan 9.00-10.30 den 4 juni. Observera att materialet endast är tillgängligt på denna tid och plats och att övrigt material tillhandahålles av klassen själv.
  • Fyra priser á 400 kr delas ut i lika många kategorier. Programtypiska karaktärer premieras. Ekipagen bedöms av en jury.
  • Fyll i anmälan (finns att hämta utanför G4 lärarrum) och lämna den till Sofia Wiberg (G4 lärarrum) senast 30 maj.
  • De anmälda ekipagen kommer granskas så att följande inte finns med: alkohol, anspelningar på sex och våld, kränkande uttryck och kränkande skämt, vatten eller annat som kan medföra irritation hos publiken.
  • Ekipage som saknar omdöme och moralisk kompass förbehåller vi oss rätten att censurera.

Välkomna till karnevalen!!

Uppdaterad: 2018-05-15