Årets BEL-gala närmar sig, vilka blir BEL-elever 2017?

Varje program har nominerat 3 elever, och nu är det spännande....vem tror du får BEL-priset från ditt program?

Sparbanksstiftelsen Bergslagen har inrättat stipendier för elever på Lindeskolan, BEL-priset, Bra Elever på Lindeskolan. Med stipendierna vill Sparbanksstiftelsen skapa en positiv publicitet kring Lindeskolan och uppmuntra elever som gör en positiv insats. Man har beslutat att inrätta två kategorier stipendier:

• Ett stipendium för en elev i någon årskurs som har utmärkt sig genom att ha synliggjort skolan på ett påtagligt positivt sätt.
  • Stipendier till elever i åk 3, ett per program, till elever som har utmärkt sig för att vara speciellt positiva, ambitiösa och duktiga i sina studier samt är goda representanter för sitt program.

Stipendierna är på 10 000 kr vardera och utdelas tills vidare en gång per år.

Uppdaterad: 2017-11-08