Lindeskolan startar skolidrottsförening

Lindeskolan startar upp en skolidrottsförening som erbjuder elever och personal på skolan olika former av fysisk aktivitet på skoltid eller i anknytning till skolan. Vår Skol IF ska stärka vi-känslan och öka integrationen. På schemat står bl a volleyboll och dans.

Schema och mer info här

Aktiviteter för elever

För att få delta i Skol IF:s aktiviteter krävs att du är medlem. Självklart får du prova på en gång men därefter krävs medlemskap. Medlemsavgiften är 20kr/läsår och du anmäler dig i samband med någon av aktiviteterna.

Aktiviteter som erbjuds är utifrån vad som efterfrågas och kan ändrasefter önskemål.

Schema fr o m v.36

• Måndag kl 8-10 Volleyboll tjejer (Hall2)
  • Tisdag kl. 16.15-17.15 Dans (sydläget)
  • Onsdag kl 14.30-16.00 Volleyboll killar (Hall2)
  • Fredag kl14.00-16.00 utifrån önskemål (Hall1)

Aktiviteter för personal

Schema fr o m v.35

• Måndagar kl 16.00-17.00 ev inriktning kondition/styrka (vid utegymmet/judohallen)
  • Onsdagar kl 7.00-8.30 ev olika bollspel så som Innebandy, badminton, volleyboll mm (en av bollhallarna)

Aktiviteterna kan ändras utifrån vad som efterfrågas. Självklart är ni också välkomna till övriga pass som är för eleverna.

Välkommen!!

Mvh Dan Fredriksson