Lindeskolans kulturpris

Lindeskolans kulturpris instiftades 2014 för att uppmuntra alla kreativa och fantastiska elever på skolan.
Det finns fyra kategorier att tävla i: ord, bild, ljud och rörelse.
En vinnare i varje kategori utses som vinner 1000 kr. Tävlingsperioden sker under vårterminen och priserna delas ut i samband med skolavslutningen.

Instruktioner för att delta i tävlingen:

Kategorier:

ORD - du som älskar att uttrycka dig i skrift genom att skriva en novell, en dikt, ett kåseri, ett drama eller kanske en blogg.

BILD - ett foto, ett måleri eller en installation.

LJUD - här gör du en podcast, sjunger en låt, spelar musik eller dj:ar.

RÖRELSE - allt som rör sig, dans, film, idrott mm.

Ditt bidrag lämnas in i det format som är lämpligast:

* på papper
* som skiva
* som bild
* som länk
* som ljudfil

Glöm inte att uppge namn, klass och kontaktuppgifter!

Bidraget lämnas på biblioteket senast onsdag 16maj 2018 kl 16.00.

JURY

Annika Parbring, (sammankallande)
Kajsa Forsberg
Övrig jury meddelas senare

EXPERTIS
Inom kategorierna kommer expertis att höras inför bedömningen.

Juryn förbehåller sig rätten att vid eventuella tveksamheter bestämma lämplig kategori. Priserna delas ut i samband med skolavslutningen i juni.

VÄLKOMMEN med DITT bidrag!

VINNARE AV LINDESKOLANS KULTURPRIS 2017

ORD

Kärlek, sorg, lycka, tragedi samlas ibland i ett endas ögonblick – det är då som om allt i hela det korta eller långa livet verkar ske på samma gång, och det som är kvar med den, de som är kvar är evighetslånga, livslånga efterdyningar. Detta är svårt att skildra med bibehållen balans men vi har sett känslorna, balansen och medvetandet om livets skörhet i berättelsen Änglabarn. och belönar i klassen ORD dess författare

EMMA KARLSSON, VO16